Pages

Tuesday, July 13, 2010

Terima Kasih kepada rakan-rakan baru yang sudi melawat

.Post ini saya tujukan khas dan teristimewa buat kalian yang tak henti melawat blog saya.
ada juga yang ambil berat tentang diri saya walaupun kita xpenah kenal..terharu nie..=(
hehehee..terima kasih bebanyak kawan-kawan kerana sudi meluangkan masa dan buang tenaga tuk komen post2 saya ini..by the way jangan malu jangan segan law nk exchange link ek? dan lagi satu nuffnang tu hapa benda?hahaha sorry la im a newbie here..kepada wan hazel thanks beri tunjuk ajar about nuffnang tu tp xberkesempatan nak buat lagi
.=P

9 Share Their Opinion:

Anne Boleyn said...

eh kenapa tulisan entry awak jadi camni?? code ape ni..tak paham. huhu

p/s :sorry lambat balas kunjungan yerr.. tak bape sihat lah 2 hari ni. huhu

jom join ni :

http://hanalovenest.blogspot.com/2010/07/contest-miss-cinderella-sempena.html :)

~ ReD ~ said...

hee..selamat berblogging:D

Latest Entry : Miliki Kereta Mengikut Umur Anda. Tengok Mana Yang Sempat Laaa...

Ooήey™ said...

anne boleyn:tulisan sy jdi camne?huhu sya nampak okey je..papepun bgtau le camne tulisan tu ek?
so ni da sehat ke??=)

red:hee..baik akak ku sayang..=P

illianahidayah said...

ek..?? kenapakah? mengapakah? bagaimanakah???
hehhee...dtg balas kunjungan..
sorry lambat...ada hal sket...
btw, i dh follow u.. jom follow i jugak!

Ooήey™ said...

aik hidayah byk soalan tu..tp apa main questionnya?hehehe
okeh jap i folow u too

yanie said...

slowly sure jd hebat :)

Ooήey™ said...

amin2..hehe thanks yanie..=P
salam perkenalan dari east malaysia

HiGHNeSS FiQ said...

salam..
thanks sggah blog Fiq sblm nih..

Ooήey™ said...

ur welcome fiq..=D selamat berkenalan..