Pages

Sunday, July 18, 2010

Tag contest yang pertama oleh...

Today aku dapat tag yang pertama dari miss Illiana hidayah yang vouge lagi cumil.. iaitu tag untuk menunjukkan spek mata rayban yang mahal dan berkilat. apa-apa pun untuk tidak menghampakan miss illiana, saya tunaikan..:-P

1) Mestilah warganegara Malaysia sahaja tanpa mengambil kira had umur

2) Terbuka kepada blogger He and She

3) Korang mesti mempunyai blog sendiri bagi memudahkan sesi terjah blog...

4) Tidak diwajibkan menjadi follower Caer ....tapi pempokusan diberikan pada sahabat2 yang sudi memolownya.

5) Mesti memakai kaca mata yang menampakkan korang yang stylo , macho , maskulin..

6) Gambar boleh edit tapi jangan terlampau menonjol....

7) Copy banner contest dan linkkan terus pada banner contest....terpulang sama ada nak letakkan dalam entri atau pada bahagian sidebar blog korang....kalau buat dua2 lagi baik...

8) Tag 2 orang sahabat blogger pada akhir entri

9) Tarikh tutup contest : 1 September 2010


=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
.......
............
................
dan dua orang calon yang terpilih adalah??

jeng,jeng jeng...

RED LINDA
FIFIEY

7 Share Their Opinion:

mohd sasuke said...

salam...wah cool pic..tp apsal x gune background yg ori punye...pe2 pon trimas sudi join contest...caer wish good luck ye

Ooήey™ said...

background ori la tu sasuke..cuma yang edit 2010..tu banner kt wayang tu..kan ade dorg buat guna kotak tu..btw thanks bro..=D

Illiana Hidayah said...

yezzaaa...finally...berjaya gak upload eh..!siap ckp i vouge lagik.. hahaha...
anyway..gud luck!

Ooήey™ said...

hahaa sukur2...naseb la bleh gak upload..tah npe tah broadbnd digi nih..ni pun i guna wifi kolej..
hehe ur welcome illiana

~ ReD ~ said...

ya rabbi! mana pulak aku nak cari pic with spec???dh la x rajin bgambr..aduss...


Latest Entry : Review Filem Street Dance

Pinky Pixie said...

wiwit.. smart ouh. ya, saya suke dtg sini. da xde pocong lagi.. ngeh2...

Ooήey™ said...

red:hahaha eeceh padahal dlm fb sakan bergmbar,.,ekekek

pinky:hehe tenkiu2..dtg la selalu..hehee..pocong blik kmpung da