Pages

Friday, July 16, 2010

Minggu yang sibuk dan penat

Pertama sekali syukur kehadrat ilahi kerana aku masih lagi sehat walalfiat. Sorry la kawan-kawan xsempat balas kunjungan kalian, ini kerana kelas yang xmenentu, tugas-tugas untuk semester baru ini. penat uish tapi xmengapa itu semua pengalaman yang aku inginkan sendiri, x guna merungut sedangkan hati yang inginkan tugas-tugas itu, apa-apa pun syukur minggu ni dah abes, asignment yang berlungguk, presentation, training ragbi, uruskan itu ini.
Esok plak ada UiTM Rugby Open dan masa yang sama ada modul, ish susah juga bila semua di plan saat2 akhir, pada hari Ahadnya pula aku ada sesi beramah mesra dengan Timbalan Menteri Belia dan Sukan, oh tidurku tergangu!!..hehe just kidding.

apabila tidur dalam keadaan badan yang penat dan xcukup mula keluar mimpi2 yang merapu. Pssst nak dengar cite x....??

begini, pada satu ketika adelah, aku ada kt satu jalan ni..hehehe aku terjumpa awek ni, muka lawa siot dan mmg ada ciri2 yang aku idamkan la, bertudung lagi tu, then dia mintak tlg kt aku, dia cakap kereta die xbleh start dan dengan gentlemannya aku pegi la tolong, dah cek2 rupanya minyak abes, aku tanyala.."akak kenapa x isi minyak?? then dia cakap lupa la"..haha mangkuk kan? aku pun pegi beli semua then aku tanya la akak sorang je ke ni? then die cakap husband dia dah lari, dengan kepala otak yang mereng, xakanla laki dia bleh lari main nyorok2 lak kan, aku pn dengan baik hatinya cakap "jomla saya hantar akak balik rumah" uish gila naik Honda Accord yang baru tu..aku apa lagi,hahahaa..dengan muka bangga dan kacaknya drive la, after dah sampai kt rumah jumpa la dengan parents dia, duduk sembang2 semua, rumah banglo tu, ni memang anak orang kaya ni, tapi aku masih kehairanan kemana la laki dia ni. bila jalan cerita da semakin xfaham rupanya aku mimpi yang xmasuk dek akal...hahaha itulah akibatnya tidur dgn badan yang terlampau penat dan tension.

*maaf jalan cerita xseronok sebab nama pun mimpi kan, yang pelik2 berlaku and aku bukan igt sangat pun..apa yang aku mimpi, ini la aku cerita bulat2 balik tapi serius aku harap2 akak tu jodoh aku..wakakakaak

Jangan aku mimpi ini sudah!!!

9 Share Their Opinion:

illianahidayah said...

ya allah...
terkejut pas baca ade gambar tu menghiasi..kussss semangat...hehhehe

Ooήey™ said...

hahahahaaa...jgn terkezutan yea..penghias skrin tu..=P

.Cik Nana. said...

gmbr bawah tu comel je..haha..
hey! tido dlm keadaan penat pun ley mimpi ek? saye kalaw da penat sgt tido pon xde mimpi2 :P

hek2..
all the best to u.. :)

illianahidayah said...

ooney!
check out my new entry..
anda telah ditag utk join contest..cepat2...

Ooήey™ said...

cik nana:hahaha comel ke?xnk buat jdi adik angkat?huhu..tah law saya bdn pnt mmg akan mimpi mcm2..hik2..

illiana:wokey2 im coming..hehe tengkiu

~ ReD ~ said...

hahahah..sengal punya gmbar..!;p

tapi mmg pun kalau penat sgt bdn tu, mulalah tidur nnti mimpi merapu..

21 Tip Bagi Yang Sukar Solat Subuh (Bhgn 1)

21 Tip Bagi Yang Sukar Solat Subuh (Bhgn 2)

Ooήey™ said...

hehe u mmg my lalink la linda..
hehe thu je kan..msti u pn pnah mimpi cam i kn?ekekek

~ ReD ~ said...

mustilah..lagi ngeri dr itu pun ada...eeeiii


Latest Entry : Review Filem Street Dance

shiyda said...

cehh ! tkejot tgk pic pocong ni wlaupn bkn yg real . bdebar jantung ni . ahaha