Pages

Wednesday, July 21, 2010

Inilah hasil daripada dua event yang OoNey hadiri baru-baru ini

Hai kawan-kawan, lama xnampak mana tercampak?hehee saja bergurau senda, btw saje je nk tayang picha kt sini selepas aku hadiri dua event yang berbeza baru-baru ini
cuba click here link ni law nk tahu la..if xnk pun xpa..=D

Pada hari sabtu yang lalu, UiTM Sabah ada menganjurkan pertandingan rugby Canterbury Uitm Open 2010 bertempat di UiTM Sabah, sebanyak dua kategori yang dipertandingankan iaitu Club and IPTA. Aku main tuk IPTA je..Club pun ada gak under UiTM Sabah iaitu Babarians rugby club
jadi inilah keputusannya...


Dapat 3rd Place je..

Pada keesokkan harinya aku serta (majlis perwakilan pelajar)MPP bersama (sekretariat mahasiswa fakulti)SMF and (pembantu minggu destini siswa)PMDS telah berkunjung ke LE MERIDIAN kat K.kinabalu untuk bertemu dengan Dato' Razali Ibrahim(ahli parliment Muar) merangkap naib pemuda Umno and timbalan menteri belia da sukan..majlis adalah santai kerana beliau meraikan rakan-rakan facebooknya. jadi kami dilayan dengan cukup best. Makanan pun sedap2 gila..ish mls nk cerita kang korang jeles..heheehhe :-P
Sudah la makan pun sedap, aku sempat lagi menari dengan dia.tarian kebudayaan negeri sabah. Dengan kehadiran RTM Sabah aku pun apa lagi posing la..hahahaaa..ada la muka aku yang x hensem tu masuk..jadi nila hasilnya..

Tshirt
Cap

Beg
disatukan

tula Dato' Razali tu..

12 Share Their Opinion:

Illiana Hidayah said...

congrates!

Ooήey™ said...

thanks illiana...=p

~ ReD ~ said...

3rd place pun ok lah.hebat gak tu! tahniah!;)


Latest Entry : Review Filem Street Dance

.Cik Nana. said...

tahniah! aktig ea main rugby..huhu..

Ooήey™ said...

akak linda mat topo..thanks lor..ekekke

cik nana:hehe thanks jugak..aktif juga la..hihi

suFiah Y said...

hebat!..keep it up yO!

Cik Bucken said...

ok ape dpt bronze ^_^
congrato..

Ooήey™ said...

sufiah:hehe thanks bebyk..

cikbucken:hehe thanks jugak..tp bleh dpt gold tu..cuma xda luck!huhu

Q said...

tahniah...
walaupun 3rd place itu tetap satu pencapaian

Ooήey™ said...

Q:thanks bro..hehe

♫芬妮♫ said...

http://vintagefranks.blogspot.com



0^______^0

Ooήey™ said...

okey fenny!!tq ek