Pages

Saturday, July 10, 2010

Tidak ke anda pelik dengan entri dibawah??.

Pada satu malam yang sunyi..amboi macam cerita penglipur lara la plak,.heheheh. Okey2 balik kepada cerita semula, Pada cuti semester yg lepas ni,aku d jmput bermain futsal di Sport Planet di Ipoh oleh kawan-kawan baikku..kami bertolak pada 7 pagi dari taiping dengan 5 orang dalam satu kreta kancil, jadi ikan sardin cap ayam la, pastu tetiba ada abang yg kerja celcom kami tu nk ikot, so aku naik la kereta dia, race punya race kt highway sampai la kt Sport Planet tu.

Cantik la tempat die,event kali ini agak besar la sebab kami join futsal anjuran celcom, bayar RM250 tu, bapak mahal, nasib la tu pun celcom yang sponsor. Bayangkanlah sampai Mytv3 datang, ada la dua tiga awek ni bergetah tol..cun seyh!...hehee dan tetiba Dafi yang berlakon Spa Q tu ada skali..aik??? rupanya dia kerja dgn Mytv3 tu. Ini disertakan bukti kukuh.



Dengan kehebatan yang kami ada, pemain futsal kosmo, Imetro, akademi bola perak, UiTM Sabah dan UM..kami MENANG dengan bergaya..iaitu MENANGgung kekalahan la..apa lagi..hahaahhaa biasa la bila jadi bidan terjun ni..sumanya tetiba di panggil suh main, xke heran ko citu..lepas nak balik semua kami g la makan kt kedai Tasik Raban kt stadium perak tu tp sayangnya tutup..pergila kami ke kedai Sabar Menanti.

Setibanya kami di sana, mak aih ramainya orang..tunggu punya tunggu punya tunggu..bulan xtimbul2..eh macam p. ramlee da. Hahaha mmg kena la dgn nama restoran tu sbb ayaq aku tunggu lama gak la, nsib la makan buffet law x memang mati kelaparan aku tunggu,
Dan apabila ku bersertakan rakan2 ku nak pulang kami ternampak kejadian yang pelik gak tapi kreatif, cuba anda perhatikan betul2...


*agak-agak polis saman x?

8 Share Their Opinion:

~ ReD ~ said...

memang nama kedai tu Sabar Menanti ker?comel je..;p

uihh..memang kreatif betul sapa yg tmpal P cmtu..haha

Ooήey™ said...

aah u..nama kedai tu sabar menanti..hahaa law nk bsing pun rasanya kena kt diri sndri.nseb la sedap je..hahha

hah itula..epic fail betul..hauhauahua senang je..ade roadblock clip kan aje kn..

.Cik Nana. said...

ape da?kepit P mcmtu je?haha..unik!xpsl2 jatoh kt tgh jalan nnt..

Ooήey™ said...

nana:hhaaa..itulah.pelik tp benar..ekeke

Gurlinrainbow said...

hahah . lawak tol . =p

Ooήey™ said...

hehee kreatif tu namanya..

Anne Boleyn said...

hahah ada 2 menda pelik

1-kedai SABAR MENANTI!
2- lesen P tu dye main klip camtu je kat moto

lawak betollah.

Ooήey™ said...

anne:hahaha tu la..mksdnya law makanan or mnuman lmbt sampai..sabar jela menanti..ekeke..nk marah kang terkena kt diri sndri blik..

haha bout lesen P tu sgt kreatif and inovasi kn..hahaa polis pn xthu la nk saman ke x..