Pages

Sunday, January 31, 2010

Keputusan pilihan raya

i'm coming back...=) keputusan pilihan raya MPP sesi 2010/11 kurang enak didengar,aku tewas kepada kak jila and syafiq..kedua2 calon dari BASC and xde wakil dari DPA..they will represent for faculty of administration science and policy studies..aku hanya mampu dapat tmpat ke-3 dari 6 orang dgn 97 votes. Kekalahn tidak melemahkan semangat..bak kata mr kaffali ia adalah kemenangan yang tertangguh.mngkin akn kembli pada bachelor nnti tuk merebut ydp trus..hehe.semasa rapat umum.speech ku amat bersemangat dgn slogan "Kebajikan pelajar, matlamat saya, Suara anda, agenda saya tetapi kesalahan telah ku buat..sorry abu!!aku telah mengecewakan anda..thanks for supporters,thanks to my members.xsangka sorakan dan jeritan pada ketika aku berucap amat indah..ia seakan2 perkara plg ingin ku ulangi..selama menjalani kursus kepimpinan di Beringgis beach resort,aku berpeluang mencari my X-factor dismping mengenali kawan2 baru, korang mmg best dan aku hope dapat ulang kembli masa itu..ramai dapat ku kenali, b4 dis mmg xpnah bersua dan ada sesetengahnya pdangan negative ku padanya. mmg betul quote don't judge book by its cover..and now aku dapat pengalaman plg berharga yang xdpt cari dimana2..bygkan 29 calon merebut 10 tmpt je..mana xbyk..hehe..btw perkara2 kecil berlaku ketika hari mengundi..yaya telah disabotaj oleh pihak yg xbertanggujawab.kesian la..u dun have any authority to do that okey!! very pity on her..and aan ko mmg plg vouge la time kita bercuti..hahahaa...i hope dapat spend masa lagi with they all.. sweet memories.now i back to normal life with my frens,fmly and hunny..thanks to pembaca2 yg sudi baca cerita mengarut2 nih..tp ada ke org nk baca???=)

2 Share Their Opinion:

Kaffali Pendik said...

salam.

Biasalah bha tu. adat bertanding ada kalah & memang. Cuma bila ko sudah pernah memalui saat - saat 'jatuh' begini. Itu adalah meruapkan saat yang paling bermakna dan berharga yg tak mungkin akan dapat ko cari dimana². Pengalaman itu yg akan mematangkan ko untuk menjadi lebih baik dimasa akan dtg.

Ooήey™ said...

salam,
aik en.kaffali pon main blog jgak.btw thanks alot kerana sudi menglawat blog yg buruk lagi usang ini..hehe..tengkiu2..

yup..skrang saya merasakan something new in my life..
pengalaman yg dilalui walaupn only just a week..but ia sangat2 bernilai..
ku idamkan saat itu kembali en.....huhu=))