Pages

Saturday, May 28, 2011

saja gedik nak update..

haha lama nya aku xupdate..kenapa?sebab saje kot..xthu nk melalut and meraban apa kat sini dah..cheq sehat walafiat selalu..keadaan life now pn da byk berubah.syukur alhamdulillah atas kejayaan menerima result baru-baru ini..agak gembira dan tggu la kot2 parents nk bagi hadiah..yang tersayang lak g korea xbalik2 lagi.balik la cepat.10hari lame tu..hak2..btw aku ada menang contest oleh bro khalil.dia janji nak bagi tshirt evisu and aku dah pun terima..selepas aku mencuba dan melihat,cantik bro tshirt ni..thanks to bro khalil la..ni link blog dia kot hangpa nk tengok2 la..harga suma berpatutan tu...cuti2 ni xbyk aktiviti cuma berjalan gi ganu..balik umah parents..spend time dgn tok, family, yang tersyg,kawan-kawan..hehehe papepon terima la gambar baju yang bro khalil tu bagi..nice woo!! betul2 holiau..

nila hasil pabila makan tidur dan jenjalan tp nk fokuskan baju yang bro khalil sent..=)
thanks bro!!!



7 Share Their Opinion:

::blog anak jawer:: said...

dah hampir setahun blogging..tak pernah lagi dapat GA or menang ape2 contest...hehehe tak de rezki...

Yok mampir diluk = kpop celup versi malaysia

OoNey™ said...

hehe ni mungkin rezeki kot bro..besa la..kena usaha lagi kot..ekeke..btw ni pn ak pny first GA slepas 3thun berkecimpung..hehe

red said...
This comment has been removed by the author.
red said...

TQ OoNey!

The Real Nurna Azrin (^_^)v said...

hahha. cantik bj

Yasmin Aris II said...

untung la ! :D

Yasmin Aris II said...

untung la ! :D