Pages

Tuesday, October 5, 2010

Special entry 2 in 1:Justin Bieber berumur 51tahun dan bukannya 16? and 100 follower

Pertama sekali saya ingin mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada atikah kerana menjadi follower saya yang ke-100, diulangi yang ke-100...eceh macam la ke 1000..hahahaaha sila la jenguk ke atikah's blog. Maaflah xada hadiah,hehe kepada yang lain jangan la kecik hati, bukan saya ni berat sebelah,sekiranya xda follower-follower yang lain, mungkin akan ada yang ke-100 kn? thanks alot kepada u guys, keep in touch ya kawan-kawan


Kedua sekali anda pernah tgk video ini?


tajuk berita ini adalah Justin Bieber Found To Be Cleverly Disguised 51-Year-Old Pedophile

Kepada peminat-peminat Justin Bieber or JB anda telah ditipu.....






hehe actually tidak la,ini adalah konspiracy oleh orang yang dengki with him,so they create la apa-apa untuk menjatuhkan dia..biasa its a AMERICA-Democratic country,freedom land..tapi mana tahu kot2 betul??cube la cari bukti sahih ya kawan-kawan

7 Share Their Opinion:

Mario said...

haha...ada byk kan yg org buat tuk pedajalkan dia...wakaka

OoNey™ said...

haha itula pasal..yg xtahan org tua tu siap miming tu

Pinky Pixie said...

tu sume fake kan.. hikhik
tp dy ade mengetuai iluminati ke? mcm lady gagap tu.. huhu.. ade jmpe vdeo pasal mende tu.

~ ReD ~ said...

heee..x kisah la dia org tua ke apa ke, yg pnting, layan je lagu dia :D

Aktiviti Bloggers Yang Mengeratkan Silaturrahim

ATikah Mustapa said...

hehehhe...tq2...tapi betul ke x hadiah???hehe...jenguk2 la lagi blog saya

aliesha kirana said...

xde keje btol kn dorg ni..heeheh..kecian justin biebir...hohohohho~

OoNey™ said...

pinky:hehe xthu plak..tp lagu die suma cintan cintun je..xthu la kot2 ada yg mcm lady gaga,..tp dresing JB ni besa2 je..

red:hehe tula..layan aje..best lagu dia yg mcm gurl pny suara

atikah:heehe..xde lor..tp jgn risau..anda akan mendapat promotion free selama seminggu..sya akn promoted skali ur link..

aliesha:hehe itula..well macam i tulis kt ats tu..america kn??=P