Pages

Thursday, October 14, 2010

minggu peperiksaan

yuhu!!! minggu ini adalah minggu terakhir kuliah dimana minggu depan adalah study week and pastu final akan bermula,semua dah ready utk berperang?hehe..jgn pegi berperang bawak senapang je tapi peluru tinggal kt rumah,tak guna jugak pegi berperang dengan peluru penuh dalam poket tapi hentam keromo je pegi serang..hehe maksudnya persediaan dari mental dan fizikal serta ilmu yang dipelajari tu kena la dipersiapkan..hik2 ceramah panjang lebar lak,lama xon9 la..huhu gila tensionn2,keja byk,asignment pun sakan.xpela nk cuti dah kan..hehe kawan-kawan apa cerita?saya rindu baby saya..i hope u rindu me too dear..heee...sape tu ek?nama dia haniza..

apakah aktiviti korang time hujung-hujung tahun ni?soping?hehe..before that,kenapakah nuffnang saya dapat 25sen je last week..bagi la banyak sket..hehee....campaign,i need u i love u..come to me k?hehee....

disediakan gambar-gambar terbaik...


RXZ OPEN
Earphone keluaran samsung
Kreatif kan?
jadual kerja tok mudim..haahha

5 Share Their Opinion:

BezBuddy said...

nak cari earphone tu :D

~ ReD ~ said...

good luck ....do ur best dlm exam!;)

Berjumpa Dengan Blogger-Blogger Hebat di Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

OoNey™ said...

bezbuddy:heheh cari2..tggu masuk mlysia nnti

red:heheh thanks my sis yg paling sempoi..ehehe

shark said...

hahaha
rxz open tue
ada dalam filem rempit mn?

OoNey™ said...

shark:haha remput ade la..