Pages

Sunday, April 11, 2010

Bulan yang penuh dengan aktiviti

April-?
1. bermula la gelombang-gelombang test dan quiz yang kedua
2. bermula juga persiapan peluru dan bom untuk final exam nnti
3. dalam masa yang sama kemalasan melanda kawasan kolej
4. baru selesai dgn aktiviti rugby
5. akan menerima kunjungan MPP UiTM Perak
6. xsabar nk balik taiping
7. sedih man u kalah UEFA
8. xlama lagi nk cuti
9. dah study??jeng2....itu yang pling nk dihighlight

2 Share Their Opinion:

zulshaari said...

macam mana nak buat background macam blog kamu.. saya suka background macam blog kamu.. boleh ajar saya.. salam

Ooήey™ said...

senang je abg..abg msuk kt link ni..http://www.deluxetemplates.net/
lepas tu donload la template mana yg abg suka...pastu unrar kan dia..ada la code2 dia dlm notepad xsilap,after that abg kena upload balik bnda tu....law xleh gak bgtau ek?